Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv Isomat AK22 Alb 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

71 lei
Brand
Isomat
Cod produs
0549/25
Descriere
Isomat AK 22 este un adeziv de inalta calitate pentru placi, pe baza de ciment, modificat cu polimeri (rasini). Confera lipirii rezistente initiale si finale optime, ca si rezistenta la umiditate. Are alunecare zero si un timp deschis de lipire mare. Isomat AK 22 este adecvat pentru lipirea placilor absorbante si neabsorbante ( de exeplu ,gresie portelanata), a pietrei naturale , a caramizilor decorative, a placilor de dimensiuni mari, a placilor de mozaic din sticla, pe ziduri si pe pardoseli, pe suprafete diverse si in special acolo unde cerinte deosebit de ridicate in privinta aderentei, a elasticitatii si rezistentei la umezeala ( de exemplu, acoperiri mai vechi cu placi, pardoseli cu incalzire, suprafete metalice, piscine, rigips, etc).

Este utilizat in spatii interioare si exterioare. Suprafata ce urmeaza a fi acoperita trebuie sa fie lipsita de praf, grasimi, vopsele, materiale putrescente si friabile. Se recomanda sa fie umezita inaintea aplicarii. Turnam ISOMAT AK 22 in apa amestecand continuu, pana la formarea unui amestec pastos omogen. Se recomanda ca amestecarea sa fie efectuata cu un malaxor cu turatie redusa.

Lasam amestecul sa se matureze circa 5 minute si apoi mai amestecam putin. Intindem adezivul si il „pieptanam” pe suport cu spaclul dintat, pana obtinem o repartizare uniforma pe toata suprafata In continuare fixam placile prin presare, pe locul dorit. Amestecul aplicat trebuie sa fie acoperit cu placi in timp de 30 de minute, evitand formarea crustei, adica inainte de a incepe intarirea peliculei adezive.

Culoare: alb.
Consum: 1,5-4,0 kg./mp.
Ambalaj: 25 kg

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura