Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana izolanta Isoflex PU500 DTL 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245 lei
Brand
Isomat
Cod produs
S0226/5
Descriere
Isoflex PU500 DTL 5 kg, membrana hidroizolant poliuretanica lichida monocomponenta pensulabila armata cu fibre pentru hidroizolarea detaliilor si imbinarilor perete-pardoseala. Ideala pentru terase si acoperisuri, conducte, jgheaburi, tevi si guri de ventilatii, unitati de climatizare, cosuri de fum si sisteme fotovoltaice solare. Are in compozitie rasini elastomerice hidrofobe poliuretanice cu rezistenta mecanica, chimica si termica la conditiile meteo.

Isoflex PU500 DTL 5 kg, are in plus urmatoarele proprietati: Formeaza o membrana etansa uniforma elastica rezistenta la apa si la vapori fara rosturi sau imbinari. Are o aderenta excelenta la diferite suporturi cum ar fi: betonul, sapa de ciment, lemn, metal si alte membrane hidroizolante. Aplicarea este posibila chiar si pe suporturi neregulate.

Suportul trebuie sa fie uscat (continut de umiditate <4%) si sa nu contina grasimi sau alte reziduri. Orice cavitati existente in beton trebuie reparate in avans. Fisurile mari din suport se amorseaza local si dupa 2-3 ore (in functie de conditiile meteorologice), trebuie sigilate cu masticuri poliuretanice de etransare. Forma: prepolimer poliuretan.

Culori: alb, gri. la comanda alte culori (cantitate minima 200 kg). Densitate: 1,4Kg./Lt. Consum: 1,0-1,5kg./mp. Ambalaj: 5Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura