Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mortar tigla Durocret Redbrawn 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei
Brand
Mortar tigla Durocret Redbrawn 25K
Cod produs
S-0307/25
Descriere
Durocret Redbrawn 25 kg, mortar pe baza de ciment, aditivat cu rasini, adecvat pentru plombarea si reparatia betonului, zidariei si tencuielii, realizarea scafelor intre pereti si pardoseli.

Ideal pentru reparatia tiglelor ceramice la acoperisuri (fiind versiunea caramiziu). Fara componente corosive, pentru utilizare in spatii interioare sau exterioare. Varianta sa de culoarea caramizie este utilizata pentru consolidarea coamelor ceramice a acoperisului. Durocret Redbrawn 25Kg, se aplica pe suprafete mari in straturi de pana la 2 cm. grosime si pentru reabilitari punctuale pana la 5 cm.

Suportul va fi curatat bine de praf, uleiuri, materiale in putrefactie sau friabile. Inaintea aplicarii, va fi udat suportul. Se adauga in apa amestecind continuu pina se realizeaza un amestec cu lucrabilitatea dorita. Materialul se aplica cu mistria. Temperatura in timpul aplicarii trebuie sa fie de cel putin +5 C.

Pe timpul lunilor de vara, se recomanda ca DUROCRET sa fie udat dupa aplicare, pentru a fi protejat impotriva deshidratarii din cauza temperaturii ridicate. Produsul contine ciment, care are reactie alcalina cu apa si este considerat iritant.

Consum: 15 kg./mp./cm. grosime strat.
La realizarea de scafe de 5-6 cm : 1,9 -2,7 kg./ml.
Ambalaj: sac 25Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura