Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie Nanopro M 5Lt.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

127 lei
Brand
Nanopro M 5Lt.
Cod produs
S/0228/5
Descriere
Nanopro M, dispersie apoasa impregnanta impotriva umezelii la marmura, cu penetrabilitate ridicata data de structura sa nanomoleculara. Aplicata pe suprafete neabsorbante le etanseaza si le protejeaza de umezeala si de pete. Dupa uscare devine transparenta.

Nu se ingalbeneste sub influenta radiatiei solare si permite respiratia elementelor de constructie. Nu formeaza pelicula pe suprafete si nu altereaza estetica acestora. Utilizat pentru a proteja de pete suporturi neabsorbante precum, suprafete de marmura lustruita, granit si placi de portelan. Indicat pentru spatii interioare si exterioare. Suportul trebuie sa fie uscat si complet lipsit de praf, grasimi si murdarie.

Se amesteca bine si se aplica uniform pe suport fie prin pulverizare fie cu ajutorul pensulei sau a trafaletului. Dupa circa 10-15minute inainte de a se usca, se indeparteaza surplusul de material cu o carpa umeda.

Pe suprafetele foarte sensibile la murdarie poate fi aplicat si un al doilea strat. Eficienta totala este evidenta dupa 7 zile de la aplicare. Culoare: alb. (transparent dupa uscare). Consum: 50-70ml./mp. in functie de absorbanta suportului. Ambalaj: 5Lt.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura