Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie Nanopro L 5 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

227 lei
Brand
Isomat Nanopro L 5Lt
Cod produs
S/0208/5
Descriere
Nanopro L, dispersie apoasa impregnanta cu penetrabilitate ridicata si cu o structura nanomoleculara. Protejeaza suprafetele poroase ale marmurei, granitului si a pietrelor de petele de ulei, umezeala si formarea sarurilor. Previne aparitia fungilor si a mecegaiului pe acesta.

Utilizat pentru a proteja impotriva formarii petelor de ulei ca si impotriva umezelii si aparitia formarii petelor de ulei fie pe suprafete neabsorbante precum marmura si granitul lustruite fie suporturile poroase precum suprafete de beton, zidarie de caramida, tencuiala, rosturi dintre placi, rigips, pal si acoperiri cu piatra naturala. Pentru spatii interioare si exterioare. Suportul trebuie sa fie uscat, complet lipsit de praf, grasimi si murdarie. Se aplica uniform pe suport prin pulverizare sau cu pensula sau trafaletul.

Dupa 15 minute inainte de uscarea materialului suprafata se curata si se indeparteaza surplusul de material cu o carpa usor umezita. Pe suporturile foarte absorbante este necesar si un al doilea strat dupa uscare a primului. Eficienta totala este evidenta dupa 2 zile de la aplicare. Culoare: alb (transparent dupa uscare). Consum: 50-100ml./mp. in functie de absorbtia suportului. Ambalaj: 5Lt.(20Lt.=875ron).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura