Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie Multifill Epoxy Cleaner 750ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

52 lei
Brand
Multifill Epoxy Cleaner 750ml
Cod produs
S1408/0.750
Descriere
Multifill Epoxy Cleaner 750ml, solutie pentru curatat resturi epoxidice sub forma de gel si continand un amestec de solventi. Se foloseste pentru a curata resturile de chit epoxidic de ex. multifill epoxy thixo de pe placi, ramase din cauza curatarii neadecvate a chitului din timpul aplicarii.Potrivit atat pentru suprafete orizontale cat si verticale.

Multifill Epoxy Cleaner se aplica nediluat cu pensula sau gletiera pe restul intarit de chit epoxidic si este lasat sa actioneze pana ce rezidul se inmoaie. Acest proces dureaza de regula 1-8 ore in functie de dimensiunea restului. Dupa aceea, rezidul este inlaturat cu o gletiera iar suprafata este clatita foarte bine cu apa. Procedura poate fi repetata daca acest lucru este necesar. Se vor consulta instructiunile de siguranta scrise pe recipient inainte de folosire.

Se vor proteja suprafetele care sunt sensibile la solventi. Acestea nu trebuie sa intre in contact direct cu agentul de curatare (de ex.plastic). Inainte de aplicarea produsului pe placi ceramice, marmura sau piatra naturala se vor efectua teste pentru a se asigura ca produsul nu le schimba aspectul. Se va evita contactul agentului de curatare cu chitul de rosturi. Aceasta poate deteriora chitul epoxidic existent.

Culoare: transparent.
Ambalaj: cutie metalica 750ml.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura