Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie curatare CL Grout 5Lt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei
Brand
CL Grout 5Lt
Cod produs
S.1402/5
Descriere
CL Grout, solutie de curatat special pentru rosturile dintre placi, care curata in profunzime. Dupa curatarea lor cu Cl Grout, rosturile capata culoarea initiala fara a fi alterate. CL Grout este utilizat pentru curatarea rosturilor dintre placi de saruri, calcar, mucegai, cafea si pete de vin. Se aplica in spatii interioare si exterioare.

Indicat pentru locuinte, spitale, restaurante si hale industriale. Cl Grout se aplica in rosturi nediluat sau usor diluat cu apa, in functie de natura murdariei si in continuare se freaca cu un burete, dupa care se limpezeste cu apa. In cazul unor pete intense sau impregnate adanc se repeta procedura de mai sus. Consultati instructiunile de utilizare in siguranta inscrisa pe eticheta. Provoaca arsuri.

A se pastra sub cheie si a nu se lasa la indemana copiilor. In cazul de accident sau simptome de boala, cereti imediat sfatul medicului, (daca este posibil, aratati eticheta). In cazul contactului cu ochii, spalati imediat cu apa abundenta si cereti sfatul medicului. In cazul contactului cu pielea, spalati-va imediat cu apa abundenta. Purtati imbracaminte de protectie corespunzatoare, manusi si masca de protectie pentru ochi/fata. Culoare: transparent. Consum: 1Lt./15-20 m.

Ambalaj: 5Lt.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura