Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chit Multifill Smalto 1-8 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei
Brand
Multifill Smalto1-8mm
Descriere
Multifill Smalto1-8mm, chit de rosturi color pe baza de ciment, pentru placi, imbunatatit cu rasini polimeri. Este caracterizat de rezistente mecanice ridicate, stabilitate cromatica excelenta si hidrofobie crescuta. Contine componente bacteriostatice speciale, care nu permit dezvoltarea bacteriilor in rost.

Confera o suprafata finala neteda si lucioasa. Adecvat pentru rosturi cu marime intre 1-8mm si pentru rostuirea placilor de faianta sau gresie de orice tip, pentru spatii interioare sau exterioare.Adaugam Multifill Smalto1-8mm in apa amestecand continuu, pana la obtinerea unui amestec omogen. Se recomanda ca amestecul sa se faca cu un malaxor cu turatie redusa. Lasam amestecul circa 3 minute sa se matureze si amestecam din nou.

Intindem amestecul peste rosturi cu un spaclu din cauciuc, in directie oblica fata de rosturi avand grija sa fie umplute rosturile pe toata adancimea. Surplusul de material se indeparteaza dupa putin timp cu un burete umed. In final curatam suprafata placilor cu o carpa uscata. In spatiile exterioare sau atunci cand temperatura este ridicata, se recomanda umezirea rosturilor dupa cateva ore si dupa ce rostul s-a uscat. Culoare: White, Grey, Pearl grey, Light grey, Bahama beige, Dark grey, Ivory, Manhatan grey, Light ochre, Caramel, Crocus, Silver, Cement grey, Camel si Grey beige. Consum: 0,2-2,0 kg./m. Ambalaj: punga 4Kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura