Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant Aquamat SR 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

160 lei
Brand
Aquamat SR 25Kg
Cod produs
S0317/25
Descriere
Aquamat SR un mortar hidroizolant pensulabil pe baza de ciment. Indicat pentru hidroizolarea suprafetelor care vin in contact cu ape menajere reziduale si ape subterane care contin saruri sulfatice. Are urmatoarele proprietati: Hidroizolarea totala impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm si cea negativa a apei.

Rezistenta ridicata la saruri sulfatice. Se aplica usor si economic. Are aderenta excelenta la suporturi minerale precum betonul sau zidaria si poate prelua presiuni negative. Este adecvat pentru suprafete orizontale si verticale si permeabil la vaporii de apa. Protejeaza betonul impotriva carbonarii. Aquamat SR poate fi aplicat atat in cazul unei umezeli simple cat si in cazul apei sub presiune.

Nu corodeaza otelul din betonului si clasificat ca produs de protectie pentru suprafete de beton. Ideal pentru hidroizolarea suprafetelor peretilor si pardoselilor la bazine pentru epurare biologica si apele reziduale. Este indicat pentru remedierea suprafetelor peretilor si pardoselilor deteriorate de saruri sulfatice. Se aplica atat in cazul umezelii simple cat si in cazul apei sub presiune. Ofera posibilitatea hidroizolarii ulterioare a spatiilor subterane pe interior. Poate prelua presiuni negative ale apei fara a fi nevoie de contrasuport, data fiind aderenta sa perfecta la suport.

Culoare: gri.
Consum: 2-4 kg. /m.
Ambalaj: sac 25Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura