Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv Isomat AK parchet 12 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

334 lei
Brand
Isomat AK Parchet 12 kg
Cod produs
S0555/25
Descriere
Isomat AK

Parchet un adeziv poliuretanic monocomponent puternic pentru pardoseli din lemn. Este caracterizat de o putere de lipire excelenta. Are rezistenta ridicata la temperaturi (-40C la +90C). Are proprietati fonoizolante. Are elasticitate permanenta si rezistenta mecanica ridicata.Este adecvat pentru lipiri diverse pe suporturi diverse si poate fi vopsit. Este gata preparat nu necesita amestecul componentelor.

Nu contine apa sau solventi si nu provoaca umflarea lemnului. Este indicat pentru lipirea parchetului de orice tip (masiv, laminat) si a dusumelei din scanduri de dimensiuni mici sau mari pe pardoseli de ciment, pardoseli mai vechi din lemn, pe placi ceramice, marmura, mozaic si pe suprafete metalice.

Isomat AK

Parchet este ideal pentru sistemele de pardoseli cu incalzire. Suportul trebuie sa fie uscat si lipsit de praf, materiale friabile si uleiuri.Adezivul se aplica uniform pe suport cu ajutorul unui spaclu dintat pentru lemn. In continuare pardoseala din lemn se monteaza peste adezivul intins cu o presare usoara. Daca este necesara lustruirea aceasta poate fi efectuata dupa 24 de ore de la lipirea pardoselii in functie de temperatura de la lipirea pardoselii si in functie de temperatura ambientala. Culoare: bej. Ambalaj: 12Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura