Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Adeziv Isomat AK Marbel 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei
Brand
Isomat AK Marbel 25 kg
Cod produs
S0555/25
Descriere
Isomat AK Marbel adeziv cu priza rapida pe baza de ciment si rasini polimerici pentru marmura si granit. Confera lipirii rezistente initiale si finale optime. Are un timp deschis de lipire mare. Impiedica patarea acoperirilor sensibile de exemplu cu marmura data fiind retentia rapida a apei.

Adecvat pentru lipirea marmurei si granitului pe ziduri si pardoseli, pe suprafete diverse si in special acolo unde se cere o aderenta ridicata si rezistenta la umezeala. Utilizat in spatii interioare si exterioare. Se recomanda ca amestecarea sa fie efectuata cu un malaxor cu turatie redusa. Lasam amestecul sa se matureze circa 10 minute si apoi mai amestecam putin. Intindem adezivul si il pieptanam pe suport cu spaclul dintat pana obtinem o repartizare uniforma pe toata suprafata, apoi fixam marmura sau granitul prin presare pe locul dorit.

Amestecul aplicat trebuie sa fie acoperit cu marmura sau granit in timp de 30 de minute evitand formarea crustei, adica inainte de a incepe intarirea peliculei adezive.

Suprafata ce urmeaza a fi acoperita trebuie sa fie lipsita de praf, grasimi, vopsele si materiale friabile. Culoare: alb. Consum: 1,5-6kg/mp. Ambalaj: 25Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura