Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bitum Isopast Rubber 19 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

228 lei
Brand
Emusie Bituminoasa Isopast Rubber
Cod produs
S1014/19
Descriere
Isopast Rubber emulsie bituminoasa elastomerica compusa din bitum de calitate deosebita cu rasini si aditivi speciali. Este caracterizata printr-o rezistenta deosebit de mare la umezeala si elasticitate excelenta.

Are aderenta exceptionala pe diverse suporturi cum ar fi betonul, lemnul si metalul. Isopast Rubber este utilizat pentru hidroizolarea fundatiilor, zidurilor de sprijin, teraselor, acoperisuri, rezervoare de apa ingropate cu aplicare pe suprafata exterioara a acestora. Inainte de utilizare amestecam bine materialul si il aplicam ca atare sau diluat cu apa pana la 30% la volum. Isopast Rubber se aplica cu bidineaua sau pistolul in doua straturi.

Al doilea strat se aplica dupa uscarea completa a primului. In cazul armarii cu plasa din fibra de sticla, impaslitura din fibra de sticla ori tesatura poliesterica se recomanda aplicarea a trei straturi urmand ca armatura sa fie aplicata pe primul strat inca proaspat. Suprafata ce urmeaza a fi hidroizolata - protejata trebuie sa fie complet uscata si curatata.

Culoare: negru castaniu.
Consum: 350-500gr./mp./strat.
Ambalaj: 19Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura