Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea poliuretanica Durofloor PU 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

865 lei
Brand
Durofloor PU 10Kg
Cod produs
S0431/10
Descriere
Durofloor PU, vopsea poliuretanica alifatic color, bicomponent, fara solventi. Dupa aplicare, formeaza o membrana elastica rezistenta ridicata la radiatia solara UV. Confera rezistenta la frecare. Este deosebit de rezistent la acizii organici si anorganici, la alcalini, produse petroliere, solventi, reziduri, apa, apa de mare si la conditiile climatice.

Rezista la temperaturi -30C la +100C, la sarcina uscata, si pana la +60C la sarcina umeda.Utilizata ca acoperire pentru pardoseli cu cerinte ridicate in privinta elasticitatii si a rezistentelor mecanice si chimice. Se aplica pe suporturi de ciment beton, sape si azbociment. Pe suprafete din fier sau otel. Pe acoperiri epoxidice existente.

In camere frigorifice, de congelare, mici industrii, depozite, laboratoare, abatoare, spitale, vinarii, fabrici de conserve, garaje si ateliere auto. Este adecvat pentru aplicarea in spatii interioare si exterioare. RAL 7040(gri). Ambalaj: 10Kg.(A+B). Alte culori din catalogul RAL, la comanda 150kg. Consum: 250-300gr./mp./ strat. Ambalaj: 10Kg.(A+B).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura