Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mastic Flex PU40 600ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei
Brand
Isomat
Cod produs
S0626/600
Descriere
Flex PU40 600ml, mastic hidroizolant pentru rosturi sub forma de salam monocomponent fara solventi pentru etansare si lipire. Are o aderenta exceptionala la toate materialele de constructii precum betonul, zidaria, piatra naturala si sintetica, metalul, aluminiul, lemnul, placile ceramice si plastic rigid.Este caracterizat de o elasticitate deosebit de ridicata.

Are o mare rezistenta la imbatranire si la conditiile atmosferice. Poate fi vopsit imediat dupa ce a facut priza cu vopsele hidrosolubile. Recomandat pentru etansarea rosturilor verticale si orizontale in spatii interioare si exterioare pe toate materialele de constructii precum beton, aluminiu, otel, lemn si sticla. Este utilizat si ca adeziv pentru materialele mentionate mai sus. Suportul trebuie sa fie uscat, curatat de praf, de materiale friabile si de uleiuri.

Se recomanda curatarea rostului cu o pensula sau cu o perie de sarma si suflarea cu aer comprimat. Pentru evitarea murdaririi marginilor rosturilor se lipeste o banda de hartie autocolanta de-a lungul acestora.

Culoare: alb, gri, maro.

Consum: rost 10x10mm.1 salam 6ml, ros 5x5mm.1 salam 24ml.
Ambalaj: salam 600ml.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura