Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mastic Flex PU 50S 600ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

29 lei
Brand
Mastic Flex PU 50S 600ml
Descriere
Flex PU 50S 600ml, mastic poliuretanic monocomponent cu solventi pentru etansare si lipire. Are o aderenta excelenta la toate materialele de constructii precum beton, zidarie, piatra naturala si artificiala, metal, aluminiu, lemn si placi ceramice.Este caracterizat de o elasticitate deosebit de ridicata.

Are o mare rezistenta la imbatranire (radiatii ultraviolete si conditii atmosferice). Poate fi vopsit, imediat dupa ce a facut priza,cu vopsele hidrosolubile. Flex PU 50S 600ml, este adecvat pentru etansarea rosturilor verticale si orizontale, cu latimi de 5-30 mm, in spatii interioare si exterioare, pe toate meterialele de constructii precum, beton, aluminiu, otel, tabla galvanizata, lemn si sticla, pe pietre naturale sau artificiale, cum ar fi marmura si granit.

Suportul trebuie sa fie uscat si lipsit de praf, materiale friabile si uleiuri. Se recomanda curatarea rostului cu o pensula sau cu o perie de sarma si suflarea cu aer comprimat. Culoare: gri / alb. Consum: rost 10 x 10 mm = 1 salam/6 ml, rost 5 x 5 mm = 1 salam/18 ml. Ambalaj: sub forma de salam 600ml.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura