Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mastic Flex PU 30S 600ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei
Brand
Mastic Flex PU 30S 600ml
Descriere
Flex PU 30S 600ml, mastic poliuretanic monocomponent cu solventi ideal pentru etansarea rosturilor la care se cere o elasticitate ridicata. Adecvat pentru rosturi cu latimi de 5-50mm. in beton, zidarie, piatra naturala si artificiala, otel, aluminiu, lemn, si placi ceramice.Se aplica in spatii interioare si exterioare.

Este caracterizat de o elasticitate deosebit de ridicata. Are o mare rezistenta la imbatranire si la conditiile atmosferice. Poate fi vopsit, imediat dupa ce a facut priza cu vopsele hidrosolubile. Suportul trebuie sa fie uscat si lipsit de praf, materiale friabile si uleiuri.

Se recomanda curatarea rostului cu o pensula sau o perie de sarma su suflarea cu aer comprimat. Pentru evitarea murdaririi marginilor rosturilor, se lipeste o banda de hartie autocolanta de-a lungul acestora, care se scoate imediat dupa astuparea rostului (inaintea formarii membranei). Culoare: gri / alb. Ambalaj: sub forma de salam 600ml. Consum: rost de 10 x 10mm. salam/6ml, pentru rost de 5 x 5mm. salam/24ml.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura