Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mortar Durocret Fast 25 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

80 lei
Brand
Mortar Durocret Fast 25 Kg
Cod produs
S-0310/25
Descriere
Durocret Fast 25 kg, este un mortar pe baza de ciment cu rasini, armat cu fibre, cu priza rapida. Nu contine componente corosive si este pentru utilizare in spatii exterioare sau interioare. Confera rezistenta la frecare, cu aderenta foarte buna la suport si lucrabilitate excelenta. Este utilizat pentru lucrari de reparatii la elemente din beton, mortare de ciment, zidarie, tencuieli si in general acolo unde este necesara rezistenta ridicata si rapiditate in efectuarea lucrarilor.

Se aplica pe suprafete mari in straturi de pana la 3 cm grosime si pentru reabilitari punctuale pana la 5 cm. Suportul trebuie sa fie lipsit de praf, uleiuri si materiale friabile. Inaintea aplicarii mortarului Durocret-Fast suportul va fi udat. Se adauga in apa, amestecand continuu, pana la obtinerea unui amestec cu lucrabilitatea dorita.

Se aplica cu mistria. Pe timpul lunilor de vara se recomanda ca sa fie udat dupa aplicare, pentru a fi protejat de deshidratare din cauza temperaturilor ridicate. Produsul contine ciment, care are reactie alcalina cu apa si este clasificat ca iritant. Culoare :gri. Consum: circa 17kg/m/cm grosime de strat.

La realizarea de scafe: 1,9-2,7kg /ml. Ambalaj: sac 25Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura