Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Epoxycoat AC 8 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

455 lei
Brand
Epoxycoat AC 8Kg
Cod produs
S0413/8
Descriere
Epoxycoat AC, grund (vopsea) epoxidica color bicomponent cu solventi. Prezinta duritate ridicata si rezistenta la frecare. Deosebit de rezistent la acizi, alcalini, produse petroliere, solventi si apa de mare. Confera protectie anticorosiva excelenta pentru suprafetele metalice.

Este clasificat ca produs pentru protectia anticoroziva a armaturii conform standardului. Se utilizeaza ca atare sau ca suport anticoroziv pentru vopselele Epoxycoat, Epocycoat W, Epoxycoat VSF si Epoxycoat S. Este utilizat ca anticoroziv si ca strat anti-rugina pentru suprafetele din fier si otel in special pentru suprafetele care urmeaza a fi acoperite cu rasina.

Poate fi deasemenea folosit numai ca strat final daca culoarea lui brun-roscata sau gri este satisfacatoare. Aplicatiile exemplificate includ protectia la poduri, garduri, tevi si bare. Este aplicabil cu ruloul, pensula sau prin pulverizare in doua straturi.

Al doilea strat se aplica dupa ce primul strat s-a uscat dar in decursul a 24 ore.

Culoare: RAL 3009(maro roscat), RAL 7040(gri). Alte culori din catalogul RAL, la comanda 120Kg. Consum: 150-200gr./mp./strat. Ambalaj: 8Kg.(A+B).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura