Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Chit Multifill Smalto 1-8 mm 4 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei
Brand
Multifill Smalto 1-8 mm 4kg
Cod produs
S0511/4
Descriere
Multifill Smalto 1-8mm chit de rosturi pe baza de ciment imbunatatit cu rasini polimeri. Este caracterizat de rezistente mecanice cu stabilitate cromatica excelenta. Contine componente bacteriostatice speciale care nu permit dezvoltarea bacteriilor in rost.

Confera o suprafata finala neteda si lucioasa.Multifill Smalto 1-8mm adecvat pentru rosturi cu marime intre 1-8 mm. Este adecvat pentru rostuirea placilor de faianta sau gresie de orice tip pentru spatii interioare sau exterioare. Suprafata acoperita cu placi trebuie sa fie curata. Rosturile se curata cu atentie si se umezesc cu burete ud. Adaugam Mutifill Smalto 1-8 in apa amestecand continuu pana la obtinerea unui amestec omogen.

Se recomanda ca amestecul sa se faca cu un malaxor cu turatie redusa. Lasam amestecul 3 minute sa se matureze si amestecam din nou. Intindem amestecul cu un spaclu din cauciuc in directie oblica fata de rosturi. Avand grija sa fie umplute rosturile pe toata adancimea. Surplusul de material se indeparteaza dupa putin timp cu un burete umed. In final curatam suprafata placilor cu o carpa uscata. In spatiile exterioare la temperatura ridicata se recomanda umezirea rosturilor dupa cateva ore.

Culoare: Red, Myconos blue, Orange si Turquaoise. Consum: 0,2-2,0 kg./ mp.in functie de dimensiunile placilor si de grosimea rostului. Ambalaj: punga 4Kg.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura