Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Membrana Isoflex PU 570 BT 23 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

565 lei
Brand
Isoflex PU 570 BT 23Kg
Cod produs
S0227/23
Descriere
Isoflex PU 570 BT membrana poliuretan-bituminoasa, hidroizolanta lichida pensulabila, monocomponenta, pe baza de rasini poliuretanice si bituminoase. Are flexibilitate, rezistenta mecanica mare si rezistenta chimica. Isoflex PU 570 BT are urmatoarele avantaje: formeaza o membrana continua, flexibila si etansa, fara rosturi sau imbinari. Are rezistenta mecanica mare si timp de uscare rapid.

Are aderenta excelenta la o multitudine de suporturi, precum beton, sape pe baza de ciment, lemn, membrane bituminoase si pe suprafete din otel. Poate fi cu usurinta reparata local si capacitate de etanseizare a fisurilor. Aplicabila chiar si pe suprafete cu denivelari, in straturi groase. Material de umplere a rosturilor si raport pret-calitate foarte bun. Certificata in concordanta cu EN 1504-2 si clasificata ca material de acoperire pentru protejarea suprafetei betonului. Detine marcajul CE.

Adecvata pentru hidroizolarea constructiilor subterane, fundatiilor, acoperisurilor verzi, jardinierelor, rezervoarelor de apa nepotabila, canalelor de irigatii, sub placi in bucatarii, bai, balcoane, acoperisuri plate si terase, cu conditia sa se fi presarat nisip de quartz pe ultimul strat, sub panourile de termoizolatie pe acoperisuri tip terasa, lucrarilor de constructii de autostrazi, tuneluri si tabliere de pod.

Culoare: negru.

Ambalaj: 23Kg.

Consum: 150-200gr./mp./strat.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura