Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ancora Epomax L10 3 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

318 lei
Brand
Epomax L10 3kg
Cod produs
S0418/3Kg
Descriere
Epomax L10, rasina epoxidica injectabila bicomponenta fara solventi. Aderenta ridicata la beton si otel si rezistenta mare la compresiune si incovoiere. Confera rezultate excelente chiar si pe suporturi umede.

Utilizat pentru injectarea in fisurile din beton cu deschidere de 0,5-3mm in scopul refacerii monolitismului initial al elementului de constructie. Este de asemenea un ajutor pretios pentru fixarea si ancorarea armaturilor metalice in elemente de constructie existente. Suportul trebuie fie curatat bine de orice material care impiedica aderenta precum praf, grasimi si fara baltoace de apa. La locul dorit de fixare/ancorare a armaturii vor fi deschise gauri cu diametrul mai mare decat armatura si la o adancime cat mai mare. Pe suprafetele verticale deschiderea gaurilor nu se face pe orizontala ci cu inclinatie spre in jos. Urmeaza curatarea temeinica a gaurilor de praf cu aer comprimat.

Se aplica prin injectare in gaurile deschise in asa fel incat dupa fixarea armaturii materialul sa se reverse putin. Poate fi aplicat foarte bine chiar si pe suporturi umede. Culoare: galbui transparent. Consum: pentru umplerea unui gol de 1lit. de 1,1kg. Ambalaj: 3Kg.(A+B)

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura