Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aditiv Adiplast 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

278 lei
Brand
Adiplast 20kg
Cod produs
S0114/20
Descriere
Adiplast 20 kg, rasina polimerica adecvata pentru imbunatatirea semnificativa a calitatii mortarelor. Adaugata la acestea creste rezistenta si aderenta la suport, creste rezistenta la inconvoiere si compresiune. Imbunatateste elasticitatea. Creste semnificativ rezistenta la frecare. Impermeabilizeaza betonul si mortarele de ciment.

Reduce contractia, evitand in felul acesta fisurarile provenind din aceasta. Imbunatateste plasticitatea si lucrabilitatea mortarului proaspat. Mareste rezistenta la substante chimice si petrochimice. Suportul trebuie sa fie curatat bine de praf, materiale alterate, grasimi, uleiuri si alte acoperiri mai vechi, resturi de pasta de ciment, vopsele. In continuare, trebuie sa fie bine udat, fara insa a forma baltoace. Rasina Adiplast 20Kg, se adauga in apa de amestec pentru mortare. Cantitatea necesara de Adiplast depinde de calitatea dorita si de cerintele tehnice.

Se recomanda ca Adiplast-ul diluat sa fie pus primul in malaxor si apoi sa se adauge cimentul si agregatele, pentru evitarea formarii de cocoloase. Timpul de lucru al mortarelor cu Adiplast este mai mare in comparatie cu un mortar simplu. Mortarul se aplica pe suprafata pregatita adecvat. Pe suprafetele supuse unor solicitari mecanice mari sau pe suprafetele foarte netede.

Culoare: alb. Consum: se adauga in apa de amestec, in raport adiplast : apa = 1 : 1 - 1,5. Ambalaj: 20 kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura