Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lac VS-1 4Lt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

130 lei
Brand
VS-1 4Lt
Cod produs
S0216/4
Descriere
VS-1 lac piatra acrilic transparent gata de utilizare pentru impregnarea si evidentierea pietrelor naturale si a materialelor de constructii artificiale caramizi decorative si tigle.

Evidentiaza culoarea naturala a materialului pe care se aplica conferindu-i totodata impermeabilitate, rezistenta la conditiile climatice si poluarii atmosferice. Se aplica pe suprafetele peretilor sau pardoselilor in spatii interioare si exterioare. Confera hidrofugare optima si o protectie indelungata a suprafetelor vopsite.VS1 accentueaza culoarea naturala a materialului pe care se aplica.

Elimina eflorescentele de saruri de pe suprafete ca si consecintele inghetului si poluarii dat fiind faptul ca impiedica absortia apei in precipitatii si a noxelor de tot felul. Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicat lacul trebuie sa aiba porii deschisi si suprafetele adiacente precum ferestre, suprafete vopsite ca si materiale care sunt atacate de solventi precum polistirenul, masticul de rosturi si asfaltul trebuie sa fie protejate pe timpul aplicarii acestuia.

Culoare: transparent.
Densitate: 900gr./lit.
Consum: 150-200ml./mp./strat, in functie de absorbanta suprafetelor.
Ambalaj: 4Lt. (de preferat aplicat 2-3 maini). (ambalaj 10Lt.=284.00ron)

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura