Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solutie siliconica PS-20 20Lt

0 stars: 0.00 din 0 pareri

477 lei
Brand
PS-20 20Lt
Cod produs
S0207/20
Descriere
PS 20 20Lt, solutie siliconica transparenta cu solventi, utilizata impotriva efectul ploii pentru impermeabilizarea suporturilor anorganice. Ofera o protectie indelungata. Este permeabil pentru vapori si permite respiratia elementelor de constructie. Nu creeaza pelicula pe suprafetele pe care se aplica si in felul acesta nu le schimba aspectul.

Fereste suprafetele pe care se aplica de aparitia unor eflorescente provocate de saruri, de influenta inghetului si a poluarii,impiedicand absorbirea apei din precipitatii si a noxelor. Este adecvat pentru suporturi cu alcalinitate. Ofera eficienta maxima imediat dupa aplicare. PS 20 20Lt, se aplica pe suprafete diverse (piatra naturala sau artificiala, tencuiala nevopsita, zidarie aparenta, caramida decorativa, tigla, placi ceramice si beton aparent.), pentru protectia acestora contra precipitatiilor atmosferice. De asemenea este adecvat pentru impermeabilizarea rosturilor dintre placi.

Suprafetele pe care urmeaza sa fie aplicat produsul PS-20 trebuie sa fie curate, uscate si sa aiba porii deschisi. Culoare: transparent. Consum: 200-400 ml./m. Ambalaj: 20Lt.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura