Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Impermeabilizant Aquamat Admix 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

155 lei
Brand
Aquamat Admix 20Kg
Cod produs
S0317/20.
Descriere
Aquamat Admix 20 kg, un mortar hidroizolant pe baza de ciment, pensulabil cu bidineaua. Hidroizolarea totala impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm. De asemenea poate rezista presiunii hidrostatice negative a apei.

Are aderenta excelenta la suporturi minerale, precum betonul si zidaria. Este adecvat pentru bazinele de apa potabila, ca si pentru aplicarea pe suprafete care vin in contact cu alimentele. Protejeaza betonul impotriva carbonatarii.

Nu corodeaza otelul din armatura betonului. Se aplica usor si economic. Hidroizolarea elementelor de constructie de beton, zidarie si tencuiala. Se aplica atat in cazul unei umezeli simple, cat si in cazul apei sub presiune. Este adecvat pentru hidroizolarea subsolurilor, bazinelor, piscinelor si bazinelor de epurare biologica. Aquamat ADMIX 20Kg, ofera posibilitatea hidroizolarii ulterioare a subsolurilor pe interior pentru ca poate prelua presiuni negative ale apei, fara a fi nevoie de contrasuport, data fiind aderenta sa perfecta la suport. In cazul in care suprafata care urmeaza a fi hidroizolata prezinta sau poate prezenta fisuri capilare, precum terasele sau balcoanele, se recomanda utilizarea mortarelor hidroizolante bicomponente Aquamat Flex sau Aquamat Elastic, aplicabile cu bidineaua.

Culoare: gri.
Consum: 2-4 Kg./m.
Ambalaj: sac 20 kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura