Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grund Epoxyprimer 500 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

499 lei
Brand
Epoxyprimer 500 10Kg
Cod produs
S0402/10
Descriere
Epoxyprimer 500 10 kg, un sistem epoxidic bicomponent pe baza de apa. Prezinta duritate ridicata si rezistenta mare la frecare. Poate fi aplicat pe suprafete uscate sau usor umede, dar fara apa baltita Epoxyprimer 500 10Kg, utilizat ca grund pentru Isoflex PU 500 si pentru alte sisteme poliuretanice atunci cand urmeaza sa fie aplicate pe suporturi neabsorbante sau peste straturi hidroizolante vechi.

De asemenea poate fi utilizat ca grund, ca si pentru prepararea unui material de chituire, cu adaugarea de nisip cuartos pe suporturi pe baza de ciment, precum beton sau sapa, care urmeaza sa fie acoperite cu rasini epoxidice din sistemul Durofloor. Pregatirea suportului suprafetele de prelucrat trebuie: Sa fie stabile si lipsite de materiale care impiedica aderenta, precum praful, grasimi si materialele friabile. Sa fie protejate de igrasie ascendenta. In cazul aplicarii de rasini epoxidice din sistemul Durofloor, vor fi respectate urmatoarele specificatii.

Calitate beton : minimum C20/25. Calitate sapa pardoseala: continut de ciment 350 kg./m3. Culoare: galben deschis. Consum: 150-200gr./mp./strat. Ambalaj: 10kg.(A+B).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura