Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Grund Durofloor BI 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

510 lei
Brand
Durofloor-BI 10Kg
Cod produs
S0403/10
Descriere
Durofloor BI, grund impregnant dintr-un sistem epoxidic transparent bicomponent cu solventi. Avand o fluiditate mare si vascozitate foarte scazuta, patrunde adanc in suport si umple toti porii si fisurile capilare. Impregnant si aderent consolideaza suprafetele pardoselelor, capata o rezistenta deosebita la frecare, la influentele chimice si la inghet. De asemenea capata o rezistenta deosebita la reziduri, produse petroliere si uleiuri minerale.

Este utilizat pentru impregnarea suporturilor pe baza de ciment precum beton vechi sau nou, sapa de ciment, mortare de ciment si tencuieli. Utilizat si ca grund pentru vopselele epoxidice Epoxycoat, Epoxycoat VSF si Epoxycoat S. Este clasificat ca produs de tip SR-B2,0 conform EN 13813. Adecvat pentru pardoselile parcarilor, depozitelor, laboratoarelor, halelor industriale, benzinariilor si atelierelor auto.

Suprafetele supuse prelucrarii trebuie sa fie uscate si consolidate prin reparatii. Sa fie curatate de orice materiale care impiedica aderenta, precum praf, materiale in descompunere si grasimi. Sa fie ferite de actiunea igrasiei ascendente. De asemenea, trebuie sa fie respectate specificatiile de calitate a mortarului si a betonului.

Culoare: transparent. Consum: 150-250gr./mp./strat. Ambalaj: 10Kg.(A+B).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura