Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Glet Stucocret GP 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

26 lei
Brand
Stucocret GP 20Kg
Cod produs
S0326/20
Descriere
Stucocret GP, glet incarcare utilizat pentru interior pe baza de ipsos aditivat pentru denivelari de la 2mm-10mm. Se utilizeaza pentru egalizarea si netezirea suprafetelor pe pereti si tavane in interiorul cladirilor. Stucocret GP 20 kg, glet incarcare are urmatoarele proprietati: Permite aplicarea in straturi de pana la 10mm grosime.

Are rezistenta mare in timp scurt. Finisaj alb mat de foarte buna calitate si rezistenta mare la fisurare pentru aplicatii in straturi groase. Foarte permeabil la vaporii de apa si reduce riscul de condens. Ajuta la diminuarea consumului de vopsea lavabila.

Stucocret GP se utilizeaza pentru egalizarea suprafetelor si pentru obtinerea de suprafete netede pe pereti si tavane in interiorul cladirilor inaintea aplicarii gletului de finisaj sau vopselelor de interior.Este adecvat pentru suprafete din beton, tencuieli ciment, tencuieli ciment-var, tencuieli ipsos, placi de gips carton si pe vopsele vechi rezistente. Nu se va folosi in spatii cu umiditate permanenta.

Suportul trebuie sa fie curat, uscat, fara parti friabile si lipsit de substante antiaderente( praf, uleiuri, bitum). Se vor indeparta in prealabil straturile cu rezistenta mecanica slaba. Culoare: alb. Consum: circa 1,1kg./m/mm. grosime de strat.

Ambalaj: 20 kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura