Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Mastic Flex PU-2K 5 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

205 lei
Brand
Isomat Flex PU-2K 5Kg
Cod produs
S0633/5
Descriere
Flex PU 2K 5 kg, mastic pasta poliuretanica bicomponenta pentru etansarea rosturilor din structurile de beton. Ideal pentru rezervoare si canale de scurgere. Din amestecul celor doua componente ale sale rezulta o masa elastica consistenta. Flex PU 2K 5Kg, un mastic foarte rezistent la radiatiile ultraviolete si nu este afectat de diferentele de temperatura, contine stabilizatori UV si antioxidanti.

Este disponibil in doua variante: FLEX PU 2KV pentru suprafete verticale. FLEX PU2 KH pentru suprafete orizontale. Deformarea preconizata maxima a rostului care depinde de lungimea elementelor de constructie, de coeficientul de dilatatie a suportului si de amploarea preconizata maxima a temperaturii pe durata unui an nu trebuie sa depaseasca 25-30% din latimea initiala a rostului. Ideal ar fi ca latimea rostului sa nu fie mai mica de 1-1,5cm iar cea maxima sa nu fie mai mare de 5cm. Totusi materialul poate fi utilizat si la rosturi cu latimea de pana 8cm. inclusiv. Densitate la +23C: 145gr./cm3. Temperatura de aplicare: +5C pana +35C.

Durata de viata a amestecului in recipient: 25-60min. Timp de polimerizare: 1-2 zile. Ambalaj: 5Kg.(A+B). Consum: 1,45kg./Lt. de volum de rost. Culoare: gri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura