Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Epoxycoat 8 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

440 lei
Brand
Epoxycoat 8kg
Cod produs
S0405/8
Descriere
Epoxycoat, vopsea epoxidica de protectie decorativa bicomponenta cu solventi pentru suporturi pe baza de ciment sau metal. Adecvata pentru spatii industriale, laboratoare, spatii de sacrificare, fabrici de conserve, vinarii, benzinarii si service-uri auto. Confera rezistenta mare la frecare, la agenti chimici si la conditiile climatice. Utilizata ca un invelis protector si decorativ pe suprafetele din beton, tencuiala, mortar si deasemenea si pe suprafete metalice.

Este potrivit pentru hale industriale, laboratoare, abatoare, fabrici de vin, benzinarii si garaje. Componentul A(rasina) si B(intaritor) sint ambalate in doua recipiente separate, avand un amestec corect, proportional cu greutatea. Intreaga cantitate a componentului B se adauga in componentul A. Amestecul se face in cca.5 minute, cu turatie mica (300rpm) . Mixtura se amesteca bine in recipient pentru o mai buna dispersie a intaritotului. Epoxycoat contine solventi si in cazul in care se foloseste in camere inchise trebuiesc luate masuri de ventilatie a incaperii.

Culoare: RAL9016(alb), RAL7035(gri deschis), RAL7040(gri), RAL1015(bej). Consum: 200-300 gr./ m/ strat. Ambalaj: 8Kg.(A+B).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura