Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Epoxycoat S 9,6 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

570 lei
Brand
Epoxycoat S 9,6kg
Cod produs
S0406/9.6
Descriere
Epoxycoat S, vopsea epoxidica color din doi componenti cu solventi pentru vopsirea piscinelor. Avand o flexibilitate sporita si o rezistenta mecanica si chimica mare. Rezistenta la acizi, baze, produse petroliere, solventi, apa si apa marii. Utilizat ca un invelis protector si decorativ pe suprafetele din beton, tencuiala, mortar si deasemeni pe suprafetele metalice. Este potrivit pentru piscine, camere industriale, laboratoare, abatoare, fabrici de vin, benzinarii si garaje.

Componentii A (rasina) si B (intaritor) sint ambalati in doi recipienti separati avand un amestec corect proportionat cu greutatea. Intreaga cantitate a componentului B se adauga in componentul A. Amestecarea se face in timp de 5 minute folosind un mixer cu turatie mica (300 rpm). Este important a se amesteca mixtura bine in recipient pentru o dispersie uniforma a intaritorului.

Culoare: albastru pentru piscina, RAL 9003 (alb). Alte culori din catalogul RAL, la comanda 144 kg. Consum: 200-300gr./m/strat. Ambalaj: 9,6Kg.(A+B)

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura