Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea Topcoat PU 720 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1410 lei
Brand
Topcoat PU 720 20Kg
Cod produs
S0229/20
Descriere
Topcoat PU720 vopsea poliuretanica alifatica monocoponenta utilizata pentru protectia straturilor poliuretanice hidroizolante in special daca s-a optat pentru o culoare inchisa.

Formeaza o membrana hidroizolanta stabila la razele UV si confera urmatoarele avantaje: aplicare usoara fiind monocomponent. Stabilitate cromatica cu suprafata stralucitoare si usor de curatat. Rezista la traficul pietonal. Elasticitate si rezistenta la inghet. Isi mentine proprietatile mecanice la temperaturi cuprinse intre -40C si +90C.

Utilizat pentru protectia straturilor poliuretanice hidroizolante, contra radiatiei solare. In cazul in care suprafata finala sa fie rezistenta la trafic pietonal si la trafic auto usor cum este parcare auto. Poate fi utilizat pentru protectia suprafetelor din beton, sapa si a suprafetelor metalice. Suportul trebuie sa fie absolut uscat si lipsit de materiale friabile, praf, grasimi si murdarie. Suporturile existente acoperite cu straturi hidroizolante poliuretanice nu necesita grunduire. Forma: rasina poliuretanica prepolimerizata. Densitate: 1,16kg./Lt. Culori: alb, gri. Alte culori la comanda minimum 160Kg.

Consum: 120-250gr./mp. Ambalaj: 20Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura