Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolant Aquamat Penetrate 20 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 lei
Brand
Isomat
Cod produs
S344/20
Descriere
Aquamat Penetrate 20 kg, un mortar hidroizolant pensulabil pe baza de ciment cu actiune de cristalizare. Contine componente chimice active speciale care in contact cu umezeala si cu hidroxidul de calciu existent in beton se activeaza si formeaza compusi insolubili de cristale.

Aceste cristale obtureaza si capilarele din beton, oferindu-i acestuia o protectie hidrofuga completa. Aquamat Penetrate 20Kg, ramane permanent activ si protejand constructia contra efectelor distructive ale apei. Hidroizolarea totala impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm. Conform EN-12390-8. Aquamat Penetrate poate rezista si presiunii negative a apei.

Are aderenta exceptionala la beton si poate prelua in egala masura presiunile hidrostatice pozitive ca si pe cele negative. Obtureaza fisurile capilare de pana la 0,4mm. inclusiv, chiar si in cazul aparitiei ulterioare a acestora. Eventualele loviri ale suprafetei betonului sau ale stratului hidroizolant nu afecteaza hidroizolatia constructiei.

Este adecvat pentru bazine de apa potabila ca si pentru aplicari care vin in contact cu alimente conform W-347. Culoare: gri. Consum: 1,5kg./mp. Ambalaj: sac 20Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura