Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolant Aquamat Flex 33 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

218 lei
Brand
Aquamat Flex 33Kg
Cod produs
S895/33
Descriere
Aquamat Flex 33 kg, o hidroizolatie pe baza de mortar bicomponent, impermeabilizant flexibil si pensulabil. Dintr-un mortar pe baza de ciment (component A) si o emulsie cu rasini (component B).

Dupa intarire formeaza o membrana fara rosturi si imbinari care confera urmatoarele avantaje: Optureaza fisurile si hidroizoleaza total impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm, conform EN 12390-8.De asemenea poate rezista presiunii negative a apei si protejeaza betonul impotriva apei. Permeabilitate pentru vapori. Este adecvat pentru bai, beciuri, pivnite, subsoluri, socluri, piscine, terase, balcoane, rezervoare de apa potabila si aplicari pe suprafete care vin in contact cu alimente, in conformitate cu cerintele W-347.

Durabilitate si aderenta la suprafete umede fara grunduire prealabila. Aquamat Flex 33Kg aplicare pensulabila usoara si economica. Este clasificat ca produs de protectie pentru suprafetele de beton in conformitate cu standardul EN 1504-2. Numarul certificatului 2032-CPR-10.11.

Culoare: gri. Consum: 2-4kg./mp. Ambalaj: 33Kg.(sac 25kg.+bidon 8kg.).

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura