Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Renovezi sau construiesti

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Hidroizolatie Aquamat Elastic 35 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

318 lei
Brand
Aquamat Elastic 35Kg
Cod produs
S388/35
Descriere
Aquamat Elastic 35 kg, un mortar impermeabilizat extra-flexibil bicomponent si pensulabil. Se compune dintr-un mortar pe baza de ciment (component A) si o emulsie cu rasini (componenta B). Dupa intarire, formeaza o membrana fara rostuiri si imbinari care confera urmatoare avantaje: Hidroizolare totala impotriva presiunii hidrostatice pozitive pana la 5 atm, conform EN 12390-8. De asemenea poate rezista presiunii negative a apei.

Aquamat Elastic 35Kg protejeaza betonul impotriva carbonatarii si nu corodeaza otelul din armatura betonului. Permeabilitate pentru vapori si rezistenta la razele UV. Este adecvat pentru rezervoare de apa potabila si pentru aplicari pe suprafete care vin in contact cu alimente, in conformitate cu cerintele W-347. Aquamat Elastic cu rezistenta la ape uzate (statii de epurare si canalizari). Durabilitate mare si aderenta la suprafete umede fara grunduire prealabila.

Aplicare usoara si economica. Este adecvata pentru terase verzi si jardiniere fiind certificat pentru rezistenta sa la radacinile plantelor.

Culoare: gri. Consum: 2-4Kg./mp. Ambalaj: modul A+B= 35Kg.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura